ДАН ШКОЛЕ

Поштовани и уважени пријатељи школе,

Овогодишњи Дан школе обележавамо на до сада неуобичајен начин. Школска 2020/2021. година је по много чему другачија од претходних школских година. У условима пандемије корона вируса сама настава и бројне активности школе попримиле су другачији облик. Пред ђацима и наставницима постављено је много изазова који смо сваким новим даном успешно савладавали. У околностима које су нас задесиле, користимо све расположиве ресурсе и непрестано унапређујемо начине преношења знања. Истрајно и предано радимо са циљем остваривања најбољих интереса наших ученика и стицања квалитетног, примењивог знања.

Кад смо већ због коронавируса присиљени да се преселимо у дигитални свет и виртуелно учење и дружење, на савремени начин прославићемо овај Дан школе. Бринемо о безбедности оних које волимо, те и поред силне жеље да вас угостимо, то чинимо на одговоран, виртуелан начин.

Како свим срцем бринемо о вашој безбедности, одлучили смо да будете наши виртуелни гости на приредби под слоганом „Живот је маскенбал“, коју су под менторством наставнице Милице Митић и уз асистенцију наставнице Сузане Зафировић Поцевски организовали ученици наше школе. Имаћете прилику да погледате како су наши ученици учествовали у припреми и организацији Дана школе.

Позивамо вас да уживате у снимцима које смо припремили за Вас.

Ученици млађих разреда су снимили видео клипове у којима приказују драматизацију песама Ј. Ј. Змаја и Невенов сплет „Питам се, питам се“. У њиховој припреми су учествовали учитељи: Снежана Николић (I/1), Атеа Ристић (I/2), Љиљана Поповић (I/3), Душица Стошић (II/2), Предраг Стојилковић (III/2), Љиљана Микић (III/3) и Љиљана Љ. Димитријевић (IV/2)

„Питам се, питам се“

Приређена је онлајн изложба ликовних радова ученика, под менторством наставника Драгана Максића.

Ликовна изложба

Ученици 8. разреда су снимили кратак филм о сајбер насиљу под називом „Наша прича“. Радили су под менторством наставнице Милице Митић и уз асистенцију наставнице Сузане Зафировић Поцевски.

„Наша прича“

Желимо вам срећан Дан школе,
чекајући да нормално обележавамо битне догађаје у школском животу.

Останите здрави и весели! Будите одговорни, дисциплиновани и чувајте себе и друге!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *