Почетна страна

Реч директора

Наша школа је своју мисију започела 1961. године. За ових 59 година постојања дала је огроман допринос образовању.

У летопису школе остаће богата ризница добре праксе која сведочи о резултатима посвећених наставника и успешних генерација ученика. Много је успешних лекара, предузетника, наставника, спортиста, а и научника потекло из наших клупа.

Знање, кључне компетенције потребне за живот и поштовање правих вредности су традиција ове школе и јасна порука будућим генерацијама.

Ентузијазам наших наставника и искрена посвећеност позиву допринели су да наша школа у протеклим годинама оствари импресивне резултате.

Успеси нас чине веома поносним, зато нећемо стати. Наставићемо да пратимо иновације и да побољшавамо услове у којима се одвија настава, да размењујемо знање и искуство са школама, сарађујемо са свим институцијама и организацијама које могу бити ресурси и допринети квалитетнијој настави.

Хвала свима на разумевању, доброј сарадњи и помоћи да учинимо нашу школу оваквом каква јесте сада, да буде место у којем се одраста здраво, место где сви једнако учествују, ученици, наставници и родитељи.

Директор школе,

Милена Маринковић

———————————————————————————————————

Желимо срећан полазак у школу нашим драгим првацима, широко отварамо врата знања њиховим широким срцима и широким осмесима лепим као сунце!

ДОБРО НАМ ДОШЛИ!

Још један радосни почетак и успешну школску годину желимо и свим осталим ученицима наше школе: срећно на путу знања и лепог васпитања и, наравно, много лепог дружења!

Поштовани учитељи, поштовани наставници: ви знате да радите најлепши посао на свету – успешна вам била још једна година!

Радост новог почетка делимо и са свим осталим запосленима наше школе као и са родитељима!