Такмичење екипе основне школа „Јован Јовановић Змај” у квизу „Забављај се учи”

У серијалу квиза првог круга квалификација Радио телевизије Врање „Забављај се и учи” екипа Основне школе „Јован Јовановић Змај” однела је победу над екипом школе „Бранко Радичевић”

Из недеље у недељу реализује се  квиз „Забављај се учи” у продукцији Радио телевизије Врање. Такмичарски дух, раздраганост и дружење карактеришу овај пројекат. У петој емисији која је била на програму у недељу 03.11.2019. године од 17 сати такмичиле су се екипе основних школа „Јован Јовановић Змај”  и „Бранко Радичевић” из Врања, и она је протекла је у веома лепом и пријатном расположењу.

Такмичари и једне и друге екипе показали су огромно знање и гостујући на телевизији, а након такмичења, пренели су утиске:

„Изузетно лепо дружење, уживала сам у певању и утисци су јако лепи. Научила сам много тога што нисам знала”, рекла је Анђелија Арсић, ОШ „Јован Јовановић Змај”.

„Било је неизвесно до краја, до последње игре, кроз игру смо научили много нових ствари које ће нам значити у животу. Очекујем одлазак у финале али и победу”, мисли Беба Алексић ОШ „Јован Јовановић Змај”.

„Наши противници су се добро борили. Били су достојан противник. Ситнице су пресудиле да ми победимо”, мишљења је Нађе Георгијев ОШ „Јован Јовановић Змај”.

Са ученицима ОШ „Јован Јовановић Змај” радила је професор биологије Индира Станковић која су се трудила да их што боље припреме за овај квиз. 

„Кроз овај квиз развијамо оне вештине које у школи можда нисмо толико практиковали. То је метода такмичења која развија амбициозност, меморију и слично”, каже проф. Индира Станковић ОШ „Јован Јовановић Змај”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *